“Szállj be egy jó ötlettel a turizmus élvonalába!”

Forrás: BMP Szakmai Műhely
Kép: BMP Szakmai Műhely

Innovációs turisztikai pilot versenyt hirdet a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány turizmus-vendéglátás alapszakos, valamint turizmus-menedzsment mesterszakos hallgatók számára.

Szeptember 16-tól a hivatalos pályázati felületen minden információ elérhető.

 

Princzinger Péter a Magyar Turisztikai Szövetség elnöke

 

 

A 3 fordulós verseny részvételi feltételei:

 

A turizmus-vendéglátás alapszakos hallgatók (BA) valamint turizmus-menedzsment mesterszakos (MA) hallgatók, 3 fős csapatokban pályázhatnak a szállodaiparral összefüggő innovációs ötleteikkel.

A pályázatokat 3 kategóriában díjazzák:
1. közvetlenül a szállodaiparhoz kapcsolódó innováció
2. más szakmaiterületen kipróbált megoldás átültetése a szállodaiparba
3. szállodai vendéglátáshoz kapcsolódó innováció (F&B) terület

A pályamunkák benyújtási határideje: 2019.10. 31., amit 3 körös bírálat követ, majd az eredményhirdetés 2020. február 1-én.

 

Somlyai Zoltán a BDPST Zrt. hotel divízió vezetője

 

A hallgatók díjazása:

 

A győztes csapatok kategóriánként 3-3 millió Ft-os fődíjjal (hallgatónként 1 millió Ft) gazdagszanak, ezen felül a győztes csapatok 3 millió Ft-ot nyernek a tanszékük számára is.

A 3 fődíj mellett, ha akad egyéb díjazásra érdemes munka – azt közönségszavazásra bocsátják – és a Turizmus Gálán teszik közzé a többi díjazottal együtt.
Amely project esetleg nem nyer és díjat sem kap, az alapítvány kurátorai, vagy a zsűritagok ennek ellenére önszántukból mentorálhatják, amennyiben azt az arra érdemesnek találják.

 

 

A pályázatról, részvételi lehetőségekről roadshow keretén belül is informálódhatnak a hallgatók, ugyanis minden turisztikai érintettségű intézményben személyesen fogják bemutatni a programot.