Impresszum

Főszerkesztő

Flatsker Anett

E-mail: flatsker.anett@edutus.hu

Szerkesztő

Ilycsin Zsuzsa

E-mail: ilycsin.zsuzsa@edutus.hu

Újságírók:

Leéb Orsolya, Ludvig Anna, Mándok Barnabás

Marketing munkatárs

Füleki Judit

fuleki.judit@edutus.hu

Kapcsolat:

Edutus Főiskola

2800 Tatabánya, Stúdium tér 1.

e-mail: bmp@edutus.hu

 

A www.bejarhatomagyarorszag.eu megjelenített cikkeket, információkat, dokumentumokat, vagy egyéb írott anyagokat kizárólag tájékoztatás céljából tesszük közzé.

A weboldal valamint annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a fenntartó jogosult. A fenntartó előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

Fenntartjuk a jogot, hogy weboldalunkat bármikor módosítsuk, vagy átdolgozzuk, illetve elérhetőségét korlátozzuk, vagy megszüntessük. Nem garantáljuk, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

A honlap, illetve az ott elérhető információk, cikkanyagok, dokumentációk, vagy egyéb írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget kifejezetten kizárjuk.

Nem vállalunk felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyek a weboldalunkhoz kapcsolódnak, vagy ahol webfelületünkre hivatkoznak.