Egyetemisták számára összeállított túrasorozat indul

Forrás: mozduljra.hu
Kép: pixabay

Egyetemi polgárok számára bejárható túrasorozatot indítanak egyes felsőoktatási intézmények országszerte, a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) szervezésében.

Nyitottá tette az eddig kizárólag adott intézmény polgárai számára összeállított egyetemi túraútvonalakat a MEFS. Ennek értelmében már bármely egyetemi hallgató részt vehet bármely intézmény túráján. A szervezők előre megadott túratervvel várják az érdeklődőket, a bejárt útvonalak hossza eltérő, azokat minden esetben teljesíteni szükséges.

Azok a hallgatók, akik legalább 9 túrát teljesítenek a Túrasorozat végeztével (2021. május) sorsoláson vesznek részt, és közülük 5 fő, egyenként 24 000 Ft értékű sportszerutalványt nyer (120 000 Ft összértékben).

 

 

A túrák során érdemes szemet gyönyörködtető, vagy akár vicces fotókat készíteni, feltölteni a személyes Instagram és Facebook profilok alá #egyetemitúra megjelöléssel. A Túrasorozat állomásai alatt készült fotó legjobbjaiból a sajtónyilvános Év Egyetemi Sportolója Díjátadó Gálán fotókiállítást rendez a MEFS, mellyel felidézik a túrázás legjobb pillanatait. A kiállított képek alkotóiról az UniSport Hírmagazin exkluzív interjúkat is közöl!

 

A túrákról bővebb információ itt található.

A szeptember 12-én TE-től induló túráról információk itt olvashatók.