Balaton Camino restart – 210 km-es gyalogtúra 3 bloggerrel

Forrás: http://balatoncamino.blog.hu
Kép: Budavári Dóra, Rákász-Losonczy Judit, Scherer Anna

Másodjára vág neki a Balaton Caminonak (tókerülő túra) 3 elszánt blogger májusban a MOL Nagyon Balaton támogatásával.

A szervezők: Budavári Dóra, Rákász-Losonczy Judit és Scherer Anna május 18. és 27. kerülik meg a szezonra készülő, májusi Balatont, azaz újra gyalog teszik meg a 209 kilométeres utat.

 

 

A naponta teljesített 15 kilométernyi útról posztjaikban tudósítanak majd. Indulási helyszíneik és az időpontok nyilvánosak: http://balatoncamino.blog.hu/

A résztvevők felfedezik az út mentén nyitva lévő szolgáltatásokat, a legfinomabb étkeket, a legszebb szakaszokat, és a szállásokról is informálnak. A bloggerekhez csatlakozhat bárki, felületükön praktikus tanácsokkal látják el mindazokat, akik szívesen betársulnának akár egy napra is.

 

 

A szervezők célja: megmutatni, hogy a Balaton minden évszakban tökéletes úti cél a kikapcsolódásra, és hogy körbesétálni különleges élmény – akkor is, ha valaki nem egyben, hanem szakaszonként teljesíti a távot. A sétában segítséget nyújtanak majd a Nagyon Balaton-megállópontok. Ezek a panorámásfotó-pontok egész évben várják a megérkezőket, hirdetve, hogy az út mindenki számára nyitva áll.

 

Az első Balaton Caminoról készült BMP interjú itt olvasható:

 

 

Balaton Camino – több, mint 300 000 lépés a tó körül

 

Címkék: Balaton Camino restart